Beleef de overgang naar 2018 zonder zorgen! 

Ook tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. Meer dan 350 collega’s zorgen er voor dat je zo lang kunt feesten als je wil. Zonder stress of parkeerzorgen. Acht tramlijnen en eenentwintig buslijnen blijven de hele nacht van oud naar nieuw rijden. Sommige volgen bestaande trajecten, maar er zijn ook feestbussen en –trams die speciaal voor de gelegenheid via andere reiswegen rijden. Meer informatie over de dienstregelingen en reiswegen vind je vanaf begin december via www.delijn.be/oudejaar .

Op oudejaarsavond zelf nog vragen over jouw rit? Dan kan je tot 4 uur ’s nachts De Lijn contacteren via Facebook, Twitter of Instagram.

Oudejaarsnachtbiljet gaat digitaal

Dankzij de steun van jouw gemeentebestuur kan je ook dit jaar gratis gebruik maken van alle Feestbussen en –trams van Oud op Nieuw.

Het Oudejaarsnachtbiljet wordt deze editie als Oudjaar ticket op SMS uitgereikt.  Je hoeft dus niet meer naar de gemeente om je Oudejaarsnachtbiljet op te halen.

Via deze link kom je op het registratieportaal.  Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS Oudjaar ticket.  Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-nummer.  Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoerbewijs te beschikken.

Het SMS ticket is geldig van 31 december 2017 om 18:00u tot 1 januari 2018 23:59u.  Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil.  Je activeert je ticket door EVENT te sturen 4884 tijdens Oudjaar voor je op de bus of tram stapt.  Per SMS ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider.

Indien je niet wenst te registreren kan je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je Oudejaarsnachtbiljet aan te kopen aan de prijs van 3,00 euro of koop je een Oudjaar SMS ticket via EVENT naar 4884 aan de prijs van 3,00 euro (+0,15 euro providerkost).

Wij wensen je alvast fijne feesten en een gelukkig 2018!

Routeplanner De Lijn