Fit in uw hoofd, goed in uw vel 

FIT IN ONS HOOFD

Fit in ons hoofd In september 2008 ging de campagne “Fit in ons hoofd” van het Logo Antwerpen Noord van start. Met deze campagne willen we alle regionale activiteiten en projecten die onze eestelijke én lichamelijke fitheid ondersteunen extra in de verf zetten. Dit zal gebeuren aan de hand van 10 stappen die een beschermend effect hebben op de geestelijke gezondheid.
De komende maanden zullen de volgende stappen aan bod komen: “Maak vrienden” en “Durf hulp te vragen”.

Maak vrienden!

Zolang u het zelf niet zegt, kunnen uw vrienden ook niet weten hoe u zich voelt en hoeveel behoefte u hebt aan contact. Hebt u het moeilijk, dan kost het meer energie om naar hen toe te stappen, maar u moet het absoluut doen. Er is niets dat meer kracht geeft dan u door uw vrienden aanvaard en begrepen te voelen. Mensen genoeg: collega’s, teamgenoten, kennissen, buren, kameraden, vrienden.
Met iedereen deelt u wel iets. Sociale contacten houden u in leven.

Durf hulp te vragen

U kunt niet alles zelf. Hulp vragen getuigt van bescheidenheid en zelfkennis. Het is helemaal geen teken van hulpeloosheid, maar het bewijst dat u uzelf kunt redden. Hulp vragen is dus helemaal oké. U  zult ervaren hoeveel deugd het doet wanneer iemand anders met u meedenkt. Ga bij uzelf na waarvoor u precies hulp nodig hebt en wie u daarvoor het best kunt aanspreken.

Oproep

Heeft uw vereniging reeds activiteiten op de agenda staan in de komende drie maanden die binnen deze twee stappen passen? Of hebt u een leuk nieuw project in gedachten dat u in deze drie maanden tot uitvoering wil brengen?
Aarzel dan niet en schrijf u in voor de campagne. Laat uw inspiratie en creativiteit de vrije loop. Uw activiteit of project wordt door het Logo Antwerpen Noord sowieso gratis in de schijnwerpers gezet op de website en via de pers, en u krijgt er gratis flyers en affiches als promotiemateriaal bovenop! Bovendien is er nog allerhande ander promotiemateriaal voorhanden, zoals banners, t-shirts…
En last but not least, elke activiteit die aan de criteria voldoet, maakt kans op een mooie prijs van maar liefst € 500! Wacht dus niet langer, en lever uw bijdrage aan de geestelijke gezondheidsbevordering in onze regio!

Info

Logo Antwerpen Noord
Tel.03 605 15 82
email: famke@logoantwerpennoord.be
www.fitinjehoofd.be

U kan ook terecht bij

De lichtbron vzw
Huis voor dialoog en herbronning
Turnhoutsebaan 381 (park)
03 354 56 28
Info@delichtbron.be